Lumină pe cărarea mea vol. 2 este disponibil!

Vă oferim CD-ul Lumină pe cărarea mea, vol. 2 care include 21 de cântări noi pentru copii, bazate mot-a-mot pe Scriptură. Puteți comanda CD-ul cu voci si CD-ul cu acompaniamente (negative). Pentru detalii, dați click sus la "Publicații".


Avem plăcerea să vă anunțăm planurile noastre pentru 2019!


Dorim să oferim mai multe evenimente la care slujitorii muzicali să se poată echipa, oportunități de instruire atât pentru cei care au fost de mai multe ori la evenimentele organizate de noi, cât și pentru cei care nu au fost încă. Anticipăm cu bucurie momente de cer în care Îl vom lăuda pe Domnul cu frați și surori din toată țara și diaspora!

Pe scurt, în 2019 vom avea trei evenimente pentru credincioșii români de pretutindeni:  

  • Cântare și rugăciune - Vlăhița, 7-10 februarie 2019
  • Leviții Juniori - Șelimbăr, 22-28 iulie 2019
  • Cursul de vară - Șelimbăr, 19-25 august 2019

Pe lângă acestea, planificăm Cursuri intensive cu următoarele subiecte:

  • Închinare și cântare - în trăire și slujire!
  • Dirijat

Iată o scurtă descriere a fiecărui eveniment:

~Cântare și rugăciune~
7-10 februarie 2019
Tabăra Creștină Vlăhița, jud. Harghita
http://www.tabaracrestina.ro/harghita-camp/

95 de locuri (camere cu 2,3,4 paturi)

 

Plini de entuziasm vă invităm pe toți cei care-L iubiți pe Domnul să veniți la Vlăhița pentru un timp de cântare și rugăciune!  Această invitație este pentru tine - fie că ai fost la Cursul de vară sau nu, fie că faci parte dintr-un cor sau nu - este chiar pentru tine!
Te așteptăm la o întâlnire de trei zile în perioada vacanței de iarnă: 7-10 februarie 2019, într-o zonă superbă, la Tabăra Creștină Vlăhița, jud. Harghita.
 
Tânjești după o revitalizare a relației tale cu Cristos?
 
Îți dorești împrospătare și inspirație în lucrarea în care ești implicat?
 
Vrei să vii cu alți slujitori din echipa ta sau din formația bisericii în care ești implicat?
 
Întâlnirea de la Vlăhița este pentru tine!
 
Acum începem înscrierile. Găsești fișa de înscriere în rubrica galbenă pe dreaptă paginii. Completează câte o fișă pentru fiecare persoană din echipa ta sau din familia ta care vine la Vlăhița.
 
Vino cu instrumentul tău!
 
Costul acestui eveniment este 240 lei și se plătește în prima zi la Vlăhița. În acest preț sunt incluse: cazarea și 3 mese pe zi, începând cu cina de joi, 7 februarie, și încheind cu prânzul de duminică, 10 februarie. Familiile sunt binevenite! Menționăm că nu organizăm ceva special pentru copii și că nu avem babysitter. Familiile vor fi tot timpul împreună. Prețurile pentru copii: 0-3 ani este gratis, 3-7 ani este jumătate de preț, iar peste 7 ani împliniți este preț întreg.
 
Te așteptăm cu drag la Tabăra Vlăhița!

~Leviții Juniori~
Curs pentru cor și orchestră
pentru adolescenți (14-19 ani)
care studiază muzica formal sau în particular
22-28 iulie 2019
Misiunea Pacea, Șelimbăr, Sibiu
75 de locuri

Acest curs îi vizează pe adolescenții care vor să cânte laudele Domnului într-o atmosferă prietenoasă, ziditoare și necompetitivă, împreună cu tineri din toată țara. Participanții vor forma un cor și o orchestră și vor petrece 6 zile învățând să-și folosească darurile în închinare, prin repetiții, ateliere, grupuri de rugăciune și momente de închinare. Săptămâna se va încheia cu slujire într-o biserică locală. 

Vom oferi burse participanților care strâng 25 de formulare 2% în favoarea Fundației Jubilate. Bursa va acoperi cheltuielile de cazare și masă. Înscrierile se vor face în perioada aprilie-mai 2019.


~Închinare și cântare - în trăire și slujire!~
curs intensiv   
24-28 iulie 2019
Răcătău, Cabana Bisericii Baptiste Betel Cluj
40 de locuri

Acest curs îți va adânci înțelegerea despre închinare în toate fațetele ei, atât în viața personală, cât și în relația cu frații și surorile din biserica ta.  

Sunt invitați cei implicați în conducerea închinării: cu dirijatul, lucrarea cu tinerii, predicarea. Limita de vârstă: minim 17 ani.

Durata cursului: de la prânz, miercuri 24 iulie, până la micul dejun, duminică 28 iulie. Cursul se încheie cu slujirea de duminică dimineața într-o biserică locală.

Cursuri / subiecte abordate:  Bazele biblice ale închinării, ansamblu coral, cântare în comun, rolul muzicii în închinare, lucrarea cu formațiile vocale în închinare, relația dintre pastor și slujitorii cu muzica, ucenicizarea în lucrarea muzicală, muzica și misiunea.


~Cursul de vară Jubilate~
19-25 august 2019
Misiunea Pacea, Șelimbăr, Sibiu
70 de locuri

 
Cursul de vară este un timp de instruire, închinare, cântare și împrospătare. Se adresează celor care slujesc cu muzica și închinarea în biserică: pastori, coriști, dirijori, lucrători cu copiii, lideri de închinare. Limita de vârstă: minim 17 ani.

În cadrul cursului, oferim o paletă largă de cursuri opționale, din care fiecare cursant își alege două cursuri pe teme specifice. În plus, ne bucurăm împreună de un timp zilnic de închinare, de cursuri în plen, cor și altele. Pentru mai multe detalii, vizitați site-ul nostru www.jubilate.ro unde veți găsi descrierea cursurilor, biografiile profesorilor și orarul cursului de vară de anul trecut.  

Vom oferi burse participanților care strâng 25 de formulare 2% în favoarea Fundației Jubilate. Bursa va acoperi cheltuielile de cazare și masă. Înscrierile la Cursul de vară vor începe la sfârșitul lunii mai 2019.

Începând cu anul 2019, limităm participarea la Cursul de vară la maxim patru ani. Dacă ai participat de 4 ori, te rugăm să cedezi posibilitatea de a te înscrie celor care nu au fost niciodată la curs și au nevoie de echipare. Nu lua în considerare evenimentele ”O inimă și un glas” când le numeri, ci doar Cursul de vară. Ești binevenit la celelalte proiecte, despre care te rugăm să citești cu atenție. Vino să-ți continui instruirea!


~Curs intensiv de dirijat~
18-24 februarie
Biserica Baptistă nr. 2 Timișoara 

25 de locuri

Cu ce bucurie și dor se întâlnesc slujitorii muzicali care conduc coruri! În cadrul cursului intensiv de dirijat din februarie, pe lângă lucrul pe gestica dirijorală şi experienţa de ansamblu (cu Ken Tucker şi Emanuel Bălăceanu), se va pune un accent deosebit pe folosirea şi dezvoltarea vocii dirijorilor şi pe cunoştinţele şi deprinderile necesare în lucrul lor cu coriştii. În sensul acesta, Ruben Mureşan va discuta despre clasificarea vocilor şi despre igiena vocală necesară, atât în cântatul coral, cât şi în solo-uri, duete sau ansambluri mici. Participanţii la curs vor fi împărţiţi în grupe după nivel pentru a se lucra diferenţiat după nevoia lor. Mai multe detalii vor fi oferite în apropierea evenimentului.


~Curs intensiv de dirijat~
26 august - 1 septembrie 
Beliș, jud. Cluj
25 de locuri

Părtăşia “muncitoare” şi formatoare a dirijorilor va continua anul viitor la cabana Bisericii Mănăştur de la Beliş, pentru încă o săptămână de cântare, ascultare, gândire şi exerciţiu, toate “îmbăiate” în rugăciune şi închinare.   Participanţii la curs vor fi împărţiţi în grupe după nivel pentru a se lucra diferenţiat după nevoia lor. Amănunte despre cost şi specificul cursului vor urma.


Cu mulțumire și bucurie, și spre lauda lui Dumnezeu strigăm: 

„Culegerea Jubilate vol. 2 este disponibilă!” 

Slăvit să fie Domnul pentru credincioșia Lui și pentru răspunsurile Lui la multe rugăciuni înălțate în ultima perioadă.  Cu siguranță sărbătoriți și voi această veste bună împreună cu noi.

Puteți comanda acum.

Oferim cartea la următoarele prețuri:

1-14 bucăți:  50 lei/buc.

15-24 bucăți - reducere 10% - 45 lei/buc.

25-39 bucăți - reducere 20% - 40 lei/buc.

Peste 40 bucăți - reducere 26% - 37 lei/buc.

Prețul pentru set:  Culegere vol. 1 + vol. 2 = 75 lei  (prețul normal pentru ambele volume ar fi 85 lei)

Mai multe detalii aici.


 

Publicaţiile Fundaţiei Jubilate
Vă recomandăm câteva din publicaţiile noastre. Cărţi şi partituri din seria "De laudă slavei Sale", "În mijlocul laudelor" cât şi proiectul de cântări pentru copii "Lumină pe cărarea mea"
O selecţie de CD-uri Jubilate
Vă recomandăm câteva din CD-urile noastre. Multe din aceste melodii pot fi regăsite în partituri sau în culegerile de cântări.
Colecţia "Un ospăţ nesfârşit"
Colecţia noastră se întregeşte încet-încet.

Căutare publicaţii


 

E foarte uşor să susţineţi lucrarea Jubilate şi nu costă nimic!

Puteţi sprijini lucrarea noastră dăruind 2% din impozitul pe venit Fundaţiei Jubilate. Găsiţi formularul 230 aici (pdf). O noutate: se depune la sediul organului fiscal de domiciliu sau se expediază prin poştă (la administraţia financiară) printr-o scrisoare recomandată până cel târziu în 15 martie 2019.

Completaţi doar datele dumneavoastră la punctul I (date de identificare a contribuabilului). La rubrica “Sumă”, lăsaţi necompletat; suma va fi calculată de organele fiscale. 
 
Un alt mod de a ne sprijini cu 2% din impozitul pe venit este câstigând o bursă integrală la două evenimente în vara 2019:  
  • Cursul de vară Jubilate, pentru cei peste 17 ani cu strângere de minim 20 de formulare 230.

  • Leviții Juniori, pentru liceeni cu strângere de minim 25 de formulare 230.  Detalii jos la "știri"

În momentul depunerii formularelor, veți primi un număr de înregistrare. Pentru a primi o bursă, trebuie să ne trimiteți prin email copii ale numerelor de înregistrare pentru formularele depuse.

Prin simpla completare a unui formular dăruiti slujirii noastre pentru Domnul o mare binecuvântare. Mulțumim. Dumnezeu să vă binecuvânteze.

 

Vrei să primeşti veşti de la Fundaţia Jubilate?  Înscrie-te acum!

Daţi clic aici

 

Știri Jubilate

NOUTATE! Leviți Juniori pentru tineri

Ai o pasiune pentru muzică şi vrei să înveţi s-o foloseşti pentru Domnul? Eşti deja în studii muzicale şi ţi se pare că nu reuşeşti să-ţi foloseşti darul la maxim în biserică? Te intrebi uneori dacă mai sunt tineri care gândesc ca tine? Proiectul „Leviţi juniori” este pentru tine! Citește mai mult

Cântare și rugăciune 2019

Tânjești după o revitalizare a relației tale cu Cristos? Întâlnirea de la Vlăhița este pentru tine! Citește mai mult

Curs intensiv de dirijat - 18-24 februarie 2019, Timişoara

Anunţăm un nou curs intensiv de dirijat pentru dezvoltarea slujitorilor actuali şi a celor în devenire Citește mai mult

Cursul de vară 2018: Orar și Descrierea cursurilor

Cursanţii pot alege două cursuri opţionale. Le-am listat ca şi cursuri galbene si cursuri verzi. Alegeţi unul dintre cursurile galbene şi unul dintre cursurile verzi. Citește mai mult

Cursul de vară 2015: O descriere poetică!

Anu-ntreg am așteptat vara ca să vie, N-aveți cum să fi uitat, Orișicine știe! Citește mai mult

Cele mai noi articole

Care este cel mai important grup muzical din biserică?

Cel mai important grup muzical din biserică – oare care este? .... oare am putea spune că cel mai important grup muzical din biserică este întreaga biserică?

Citește articolul »
De ce încă o carte de cântări? . . . avem Powerpoint-uri!

Chiar mai avem nevoie astăzi de cărți de cântări în biserică? Iată câteva idei – de ce este bine, chiar și în bisericile de astăzi, să folosim cărți de cântări!

Citește articolul »
Funia împletită în trei nu se rupe ușor...

Mulți ne întreabă cu ce anume ne ocupăm la Jubilate și cum se pot ruga pentru noi. Cu ocazia aceasta, vrem să vă mulțumim pentru susținerea lucrării la care Dumnezeu ne-a chemat și să vă spunem cu ce ne ocupăm în mod deosebit.

Citește articolul »
A cord of three strands is not easily broken

Many ask us what we’re up to at Jubilate and how they can pray for us. We’re working on volume 2 of Culegerea Jubilate – a book of hymns for the entire church. We have a firm conviction that the most important music group in the church is the congregation.

Citește articolul »
Sfinţească-Se Numele Tău

Traducerea unei predici a fratelui Tim Keller, pastorul bisericii Redeemer Presbyterian Church din New York City.

Citește articolul »