Mulțumim tuturor prietenilor noștri care ne-au sprijinit în felul acesta în anii trecuți! Și în acest an ne puteți dărui 3,5% din impozitul pe venit. Prin simpla completare a Formularului 230, sunteți un sprijin real al lucrării noastre pentru Domnul.


Un alt mod de a ne sprijini cu 3,5% din impozitul pe venit este câștigând o bursă la Cursul de vară Jubilate. Oferim burse integrale care acoperă masa și cazarea celor care strâng minim 25 de Formulare 230 în sprijinul Fundației Jubilate. Acordăm și posibilitatea de a câștiga o bursă parțială, care acoperă jumătate din costul pentru masă și cazare, dacă strângeți minim 13 formulare. Termenul limită de depunere a formularelor este 20 mai 2024.


Pentru bursă poți alege una dintre cele două variante::

  1. Completează formularele online, descarcă-le și trimite-le prin email la office@jubilate.ro până cel târziu în 20 mai 2024.
    SAU
  2. Dacă dorești să le depui personal la ANAF, printează formularele pdf pe hârtie. Completează rubrica I. DATE DE IDENTIFICARE A CONTRIBUABILULUI. În acest caz e nevoie să completezi și o împuternicire pentru fiecare persoană pentru care vei depune formularul la ANAF. Completați și punctul III. DATE DE IDENTIFICARE A ÎMPUTERNICITULUI.Împuternicitul semnează în câmpul rezervat pentru semnătură, în dreapta jos, iar contribuabilul în stânga. Găsiți aici un model de împuternicire și borderou pe care completezi numele tuturor persoanelor pentru care depui formularele. Apoi depune-le la sediul organului fiscal de domiciliu. Trimite-ne prin email poze cu formularele depuse la ANAF. Dacă aveți nelămuriri, ne puteți suna la 0359402375.