Cursul de vară Jubilate 2022

22-28 august 2022 │ Misiunea Pacea Șelimbăr, Sibiu

Vă anunțăm cu bucurie că am pus pe calendar datele pentru Cursul de vară Jubilate 2022! Cursul va avea loc în perioada 22-28 august 2022 la Misiunea Pacea Șelimbăr, Sibiu. Costul cursului este de 750 lei (660 lei masa și cazarea + 90 lei contribuția de participare). Vârsta minimă de participare este 17 ani.

Dorim să acordăm şi în acest an burse care să acopere cheltuielile de masă și cazare. Strângeți cel puțin 25 de Formulare 230 prin care redirecționați 3,5% din impozitul pe venit către Fundația Jubilate și veți beneficia de masă și cazare gratuită.  Acordăm și posibilitatea de a câștiga o bursă parțială care acoperă jumătate din costul pentru masă și cazare dacă strângeți minim 13 formulare. Cei care câștigă o bursă integrală vor plăti doar contribuția de participare, iar cei cu bursă parțială vor plăti 450 lei. Găsiți formularul aici.

Scopul Cursului de vară este echiparea slujitorilor din biserici în domeniul muzicii și închinării. Oferim o paletă largă de cursuri opționale, care vor fi comunicate pe website-ul nostru la momentul potrivit. În plus, ne vom bucura împreună de un timp de închinare zilnic, de cursuri în plen, cor şi altele.

Cei care nu au mai participat la curs pot accesa Cursul de vară Jubilate 2019 pentru o privire de ansamblu.