Cursul de vară Jubilate 2024

19 - 23 August | Suceava

Înscrierea Cursului de Vară s-a încheiat.
Dacă nu ai reușit să te înscrii, te putem adăuga pe lista de așteptare:

7 PAȘI să ajungi la Cursul de Vară

  1. Ateliere – informează-te despre atelierele oferite în acest an și decide-te la care dorești să participi – unul galben și unul verde.
  2. Recomandare – roagă pe unul din liderii bisericii tale să completeze recomandarea de la butonul de mai sus și să o trimită la office@jubilate.ro, până cel târziu în 5 iunie.
  3. Înscrierea – înscrie-te online la butonul de mai sus în 29 mai la ora 18:00.
  4. Avans – după înscriere, plătește avansul nerambursabil de 300 lei (62 euro), până cel târziu în 5 iunie. Detaliile contului le vei găsi în fișa de înscriere.
  5. Confirmare – așteaptă emailul de confirmare de la Fundația Jubilate.
  6. Plata – achită restul costului pentru Cursul de Vară până în 1 august.
  7. Drumul – fă-ți bagajul și vino la Cursul de Vară! 

Ce este nou la Cursul de Vară în anul acesta

Cursul de Vară Jubilate 2024 se va desfășura într-o nouă locație. Acum avem loc pentru mai mulți cursanți. Puteți veni într-un spațiu frumos, luminos, cu aer condiționat, cu multe săli pentru cursuri. O să ne bucurăm de mâncare proaspătă, gătită de bucătarul Centrului.  În acest an, perioada cursului va fi de cinci zile. Vârsta minimă de participare este de 18 ani. Oferim burse care îți vor acoperi toate cheltuielile.  Cu bursă, poți veni la Curs fără să scoți niciun bănuț din buzunar!

Din anul 2016, înscrierile pentru Cursul de vară s-au încheiat prea repede. De atunci, încercăm să împlinim nevoia de a putea veni mai mulți la curs, dar în mare parte, lipsa de spațiu ne-a împiedicat. În 2024, ne bucurăm să facem pasul cel mai îndrăzneț de până acum.  Am găsit o locație care împlinește multe nevoi ale cursului și facem o schimbare de locație. Astfel putem primi încă 40 de cursanți!  
 
Vă invităm cu drag la Cursul de vară Jubilate la Centrul Emaus-Impact din Salcea-Plopeni, jud. Suceava, locație care este chiar lângă Suceava. Perioada cursului este de luni, 19 august, până vineri, 23 august 2024.
 
Scopul Cursului de vară este echiparea slujitorilor din biserici în domeniul muzicii și închinării. Oferim o paletă largă de ateliere. În plus, ne vom bucura împreună de un timp de închinare zilnic, de cursuri în plen, cor și altele.

Pe această pagină veți găsi orarul, prezentarea profesorilor și descrierea atelierelor oferite.

Cazare

Odată cu această schimbare, a trebuit să renunțăm în parte la ofertă de cazare în aceeași locație.  Avem speranța ca în viitor să putem oferi cazare de toate felurile și pentru toate bugetele, dar în anul acesta putem oferi cazare doar în două camere mari.

  • Camera fetelor este de 22 de paturi.
  • Camera băieților este de 26 de paturi.

Avantajele cazării la Emaus Impact sunt: prețul mic pentru cazare (27 lei/noapte), faptul că vom fi împreună în același loc frumos, nou, cu aer condiționat.

Dar dacă știți că aveți probleme cu somnul, puteți căuta locuri de cazare în apropiere. Există multe posibilități de cazare în zonă.  Dacă vrei să iei în considerare cazarea la Emaus Impact, dă click aici ca să citești cerințele noastre.

Costul cursului

Cost cu cazare – la Centrul Emaus-Impact: 800 lei

Prețul acesta include trei mese pe zi (începând cu masa de prânz de luni), cazarea (4 nopți), contribuția de participare, profesorii, broșura cursului și pauzele de cafea.

Cost fără cazare – pentru localnici și pentru cei cazați la alte pensiuni: 565 lei

Prețul acesta include prânzul, cina, contribuția de participare, profesorii, broșura cursului și pauzele de cafea. Întrucât anul acesta avem doar 5 zile de curs și un orar încărcat, avem cerința să luăm prânzul și cina împreună cu toți cursanții.

Orar Cursul de Vară 2024