Termeni si Conditii

Generalități

­­­­­Conținutul site-ul www.jubilate.ro este proprietatea Fundației Jubilate. Utilizarea site-ului este echivalentă cu acceptarea Termenilor si Condițiilor.
Fundația Jubilate menține și operează acest site pentru prezentarea activității, a evenimentelor și a resurselor Fundației, precum și a publicațiilor Editurii Jubilate. Datele de identificare ale Fundației Jubilate pot fi găsite la Despre noi și la Contact.

Condiții legale

Activitatea Fundației Jubilate pe site-ul www.jubilate.ro se desfășoară în conformitate cu prevederile legale în vigoare ale Statului Român.

Drepturi de autor

Fundația Jubilate deține drepturi de proprietate asupra conținutului serviciilor și produselor puse la dispoziția utilizatorilor prin intermediul site-ului.

Dispute si conflicte

Orice conflict apărut se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă, prin înțelegere între cele două părți. În cazul în care acest lucru nu este posibil, se vor aplica prevederile legale românești din acest domeniu, iar soluționarea conflictelor este de competența instanțelor românești. Fiind de acord cu Termenii și condițiile de utilizare a site-ului www.jubilate.ro, utilizatorul își asumă în totalitate aceste riscuri, în cunoștință de cauză.

Fundația Jubilate își rezervă dreptul de a modifica prezenta formă a Termenilor și condițiilor de utilizare, fără vreo notificare prealabilă.

Politica de confidentialitate

Având în vedere intrarea în vigoare începând cu data de 25.05.2018 a REGULAMENTULUI (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, vă informăm că Fundația Jubilate respectă dreptul persoanelor fizice la protecția datelor cu caracter personal și se conformează noilor prevederi legale în materie, atât din dreptul unional, cât și din dreptul intern. Fundația Jubilate prelucrează în condiții de siguranță datele cu caracter personal pe care ni le furnizați pentru a onora comanda, pentru înscrierea la evenimentele noastre și pentru emailurile prin care vă ținem la curent cu activitățile noastre si cu noutățile Editurii Jubilate.

Fundația Jubilate se obligă să respecte drepturile dumneavoastră conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastră trimisă pe adresa www.jubilate.ro se obligă: să vă confirme dacă prelucrează sau nu datele dumneavoastră personale; să rectifice, să actualizeze, să blocheze, să șteargă în mod gratuit datele a căror prelucrare nu este conformă dispozițiilor Legii nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date; să înceteze prelucrarea datelor dumneavoastră personale.

Politica de livrare

Termenul de livrare este intre 2 zile si 4 zile lucratoare pentru toate localitatile din tara. Aceste termene sunt valabile pentru produsele aflate in stoc. 

Modalitatea de livrare este prin curier.

Politica de retur

In conformitate cu legislatia in vigoare, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului. Solicitarea se va face in scris, completand Formularul de Retur.

Clientii nostri pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, in termen de 14 zile lucratoare de la primire fara penalitati.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu detransport cu care s-a facut expedierea.

Conditiile acceptarii returului este ca produsele sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate (sa nu fie deteriorate, sa nu prezinte semne de folosire, sa aiba toate etichetele intacte, sa nu fie desigilate unde este cazul).