Echipa

Ruben Mureşan

Melomanii români l-au cunoscut iniţial pe Ruben Mureşan ca bariton, dar odată cu trecerea timpului şi cu studiile aprofundate de canto vocea lui s-a stabilizat în ambitusul de tenor.

Tenorul Ruben Mureşan este deţinătorul a Graduate Performance Diploma obţinută la Longy School of  Music din Boston. A ajuns la această şcoală după ce în 1998 absolvise cursurile de master la Universitatea Naţională de Muzică din Bucureşti. În prezent Ruben, colaborează cu mai multe filarmonici din țară, dirijează corul bisericii creștine “Betel” din Cluj-Napoca și coordonează viața de închinare a acestei bisericii.  Este căsătorit cu Oxana și au doi copii, Elias și Sofia.

Richard Mauney

Este originar din Carolina de Nord, SUA și slujește în România din anul 1996. Pe lânga activitățile curente la Jubilate, a slujit ca profesor de muzică bisericească și de închinare la Universitatea Emanuel din Oradea pentru o perioadă de șapte ani. Cu doi ani înainte de a veni în România a slujit ca lider în domeniul muzicii bisericești și ca profesor în Filipine. Pentru o perioadă de 14 ani a activat ca lider muzical în numeroase biserici în Statele Unite. Are licență (Furman University) și masterat (Florida State University) în pedagogia muzicii corale si doctorat în muzică bisericească la Southwestern Baptist Theological Seminary, Fort Worth, Texas.

Mariana Gherasim

Dor Niculescu

Dor Niculescu a venit la Fundaţia Jubilate cu o bogată experienţă ca pianist acompaniator, profesor, compozitor şi aranjor.  După mulți ani alături de noi ca profesor la Cursul de vară Jubilate, ne bucurăm de venirea lui in echipă nu doar pentru un eveniment singular, ci pentru tot anul.  Dor este absolvent al Universității de Muzică din București, secția Compoziție. Este implicat de mulţi ani in lucrarea de la Asociația Strigătul de la Miezul Nopții ca referent muzical. Dor slujește la pian și ca învăţător de Școală duminicală la Biserica Baptistă „Dragostea” din Arad.

Mariana Gherasim

A absolvit Institutul Biblic din Oradea (actualmente Universitatea Emanuel) în 1996, secția Teologie-Muzică bisericească și un program de studii aprofundate în Educație muzicală contemporană la Universitatea Naționala de Muzică din București. A predat Teoria muzicii si Armonia la nivel universitar, apoi a predat materii teologice și muzicale la Liceul Teologic “Elim” din Pitești. În prezent slujește la Biserica Baptistă “Providența” din Oradea, din județul Bihor, cu un grup de blockflote.

Anca Toia

A venit la Jubilate cu experiențe din mai multe domenii și cu o inimă gata să slujească în orice mod necesar.  De aceea, ne bucurăm să o avem la secretariat în biroul nostru.  Anca provine din Ciuhoi, județul Bihor și a lucrat o vreme ca misionară în Oltenia.

Ken Tucker

Locuiește în Cluj și slujește în biserica locală în domeniul muzical. El este de asemenea dirijor de cor de copii, de tineri și de adulti, interpret și compozitor. Ken provine din McComb, Mississippi și a absolvit Conservatorul Regal din Belgia, în specialitatea Muzică de Cameră și Pian. Este căsătorit cu Laura și au patru copii: Alina, Ionuț, Ștefan și Anna Ruth.

Susan Strohschein

Are mai bine de 20 de ani de experiență în învățământ la toate nivelurile de educație: grădiniță, școala elementară, liceu și universitate, predând în SUA, Belgia și România. Susan a absolvit facultatea de Pedagogie Muzicală la Universitatea de Stat din Louisiana, în Baton Rouge și și-a continuat studiile absolvind masteratul la Universitatea din Texas, în Austin. Devenind creștină la o vârstă fragedă, Susan Strohschein a slujit în biserici ca dirijoare pentru coruri de copii și de adulți și ca învățătoare de studiu biblic pentru adulți.  În prezent slujește la Biserica Baptistă “ „Providența” din Oradea.

Elisei Ștefănescu

Elisei Ștefănescu și-a început ucenicia ca dirijor la corul „Evanghelic” din București. A locuit în Marea Britanie, unde a slujit în biserica Emmaus din Coventry. De asemenea, acolo a inițiat concerte, înregistrări și alte lucrări muzicale alături de coruri și muzicieni din mai multe orașe precum Coventry, Huddersfield, Leicester, Loughborough și Birmingham. Elisei a absolvit Conservatorul Regal din Birmingham și deține licență în Pian și masterat în Dirijat coral. Este căsătorit cu Naomi și locuiesc în Oradea.

Naomi Ștefănescu

Naomi este originară din Viena și deține licență în Teologie și Pedagogie. Are experiență în lucrul cu copiii și adolescenții, atât ca profesor cât și mentor. Naomi este căsătorită cu Elisei și locuiesc în Oradea.

Ne puteţi contacta la:

Fundaţia Jubilate
CUI: 14991221;
str. Roman Ciorogariu nr. 38
Cod 410009
Oradea

Tel.: +40 359 402 375
E-mail: office@jubilate.ro