Scoală-te, luminează-te! – Partitură pentru corul bisericii SATB cu acompaniament de pian

30,00 lei

“Scoală-te, luminează-te!” Ce chemare plină de îndrăzneală într-o lume adormită și cufundată în întuneric! Inspirată din Isaia 60:1-3 și Efeseni 5:14, cântarea Scoală-te, luminează-te! compusă de Kenneth Tucker aduce înaintea noastră tocmai acest îndemn de a ne trezi din întunericul lumii și de a păși spre Lumina adevărată. Pasajele din Scriptură ce ne vorbesc despre lumina și slava Domnului se împletesc într-un mod minunat cu melodia plină de voioșie și culoare.

Pe lângă acestea, în cântare ni se oferă și un moment de mister, de conștientizare a stării în care zace lumea din jurul nostru, stare în care “întunericul acoperă pământul și negura mare popoarele”. Bucuria și speranța renasc în pasajul următor în care, din nou, ni se vorbește despre lumina pe care Domnul o revarsă peste noi, atunci când alegem să venim la El.

Categories: ,

Description

“Scoală-te, luminează-te!” Ce chemare plină de îndrăzneală într-o lume adormită și cufundată în întuneric! Inspirată din Isaia 60:1-3 și Efeseni 5:14, cântarea Scoală-te, luminează-te! compusă de Kenneth Tucker aduce înaintea noastră tocmai acest îndemn de a ne trezi din întunericul lumii și de a păși spre Lumina adevărată. Pasajele din Scriptură ce ne vorbesc despre lumina și slava Domnului se împletesc într-un mod minunat cu melodia plină de voioșie și culoare. Pe lângă acestea, în cântare ni se oferă și un moment de mister, de conștientizare a stării în care zace lumea din jurul nostru, stare în care “întunericul acoperă pământul și negura mare popoarele”. Bucuria și speranța renasc în pasajul următor în care, din nou, ni se vorbește despre lumina pe care Domnul o revarsă peste noi, atunci când alegem să venim la El.

Vă punem la dispoziție partitura cu prețul de 3 lei, la colet de minim 10 bucăți. Vindem numărul de bucăți de care aveți nevoie pentru cor, dar nu mai puțin de 10 bucăți.

Vă amintim că în seria ”De laudă slavei Sale” publicăm câte o singură piesă, cu dorința de a întâmpina nevoia corului dumneavoastră de a cumpăra partiturile dorite la un preț accesibil. Astfel puteți alege piesele pe care le doriți și numărul de bucăți de care aveți nevoie în cor sau în ansamblu. Piesele care fac parte din această serie sunt ușor de găurit ca să fie puse în dosarele corului.

Additional information

Weight 0,3 kg
Dimensions 21 × 29,7 × 5 cm
ISBN

ISMN 979-0-9009864-6-7

Cod produs

OCT 017

Greutate

0.300kg

Legare

Moale

Data publicarii

08.02.2018

Limba

Romana