Atelierul coral Jubilate, 7-9 februarie 2014 la Biserica Baptistă Dragostea, str. Dorobanţi nr. 21-25, Arad

Fundaţia Jubilate, împreună cu Biserica Baptistă Dragostea din Pârneava, Arad, are bucuria să vă invite la
Atelierul coral Jubilate
7-9 februarie 2014
la Biserica Baptistă Dragostea, str. Dorobanţi nr. 21-25, Arad

Invităm fraţi şi surori doritori să cânte laude Domnului pentru trei zile de închinare, în contextul repetițiilor de cor (vineri și sâmbătă) și al slujirii (duminică).

Orarul pentru acel sfârşit de săptămână este următorul:
Vineri, 7 februarie, orele 18:00-21:00
Sâmbătă, 8 februarie, orele 9-13:00 şi 14:00-17.30
Fiindcă programul nostru nu ne permite să luăm masa de prânz acasă, prânzul va fi oferit de biserică. O colectă va fi strânsă sâmbătă pentru cheltuieli şi sugerăm o sumă de 5 lei.
Duminică, 9 februarie: Ne vom împărţi în două coruri reunite, cu care vom sluji în două biserici dimineaţa şi în alte două biserici seara:
Dimineaţa: Biserica Baptistă Maranata, bd. Nicolae Titulescu nr. 1, de la ora 10:30 şi Biserica Baptistă Renaşterea, Micalaca, str. Renaşterii 45, de la ora 9:00.
Seara: Biserica Baptistă Speranţa, str. Iustin Marşieu nr. 20-22, de la ora 16:30 şi Biserica Baptistă Dragostea, str. Dorobanţilor 21-25, Pârneava, de la ora 18:00.

În cadrul acestor repetiţii vom învăţa şase piese noi. Pentru a aduce darul cel mai frumos pe care-l putem oferi Celui care merită tot ce putem mai bine, considerăm necesar ca toţi coriştii să participe la toate repetiţiile.

Partiturile din care vom cânta sunt publicate de Editura Jubilate. Vom folosi colecţia Un ospăţ nesfârşit şi încă patru partituri corale: ”Mii de comori”, ”Binecuvântat fie Domnul”, “Veniţi să ne-ntoarcem la Domnul” şi “Lumina slavei”. Coriştii sau bisericile vor putea achiziţiona partiturile vineri, 7 februarie, cu o oră înainte de începerea repetiţiei, la biserică.

Aceste partituri reprezintă munca multor persoane, de la textieri, compozitori şi aranjori, la cei care trudesc ca să ajungă partiturile la dumneavoastră într¬-o formă uşor lizibilă, practică şi ieftină. De aceea, dorim să descurajăm xeroxarea partiturilor. Când cumpăraţi numărul de partituri de care aveţi efectiv nevoie pentru corul cu care slujiţi, ajutaţi ca slujirea echipei Jubilate să meargă mai departe. Mulţumim pentru înţelegere.

Pentru mai multe informaţii şi pentru înscriere, vă rugăm să luaţi legătura cu Andrei Ormanji tel. 0726.490.865 sau cu Fundaţia Jubilate tel. 0359.402.375, e-mail: office@jubilate.ro.

Îndemnaţi bisericile în care slujiţi să se roage ca Dumnezeu să lucreze în acest eveniment:
Ne rugăm ca Domnul să aducă înnoire şi curăţire în slujirea noastră şi în bisericile în care slujiim.
Ne rugăm ca lucrarea corală în biserici să fie întărită de Dumnezeu prin acest eveniment.
Ne rugăm ca acele servicii de duminică să fie închinare în duh şi în adevăr.
Ne rugăm ca Domnul să fie glorificat prin părtăşia noastră unii cu alţii.

Vă dorim binecuvântări din partea Domnului,

Cei de la Jubilate: Kenneth Tucker, Ruben Mureşan, Richard Mauney,
Susan Strohschein, Mariana Gherasim şi Anca Toia