Atelierul coral Jubilate

10-12 mai 2024 │Roma

Fundaţia Jubilate, împreună cu Biserica Emanuel din Roma, au bucuria să vă invite la Atelierul coral Jubilate din 10-12 Mai 2024, la Biserica Penticostală Emanuel, in Via Valle Canestra, 2, 00030 San Cesareo.
Invităm fraţi și surori din bisericile evanghelice din Roma și din împrejurimi, doritori să cânte laudele Domnului, la trei zile de închinare şi echipare, în contextul repetițiilor de cor (vineri și sâmbătă) și al slujirii în biserici (duminică). După cele două zile de pregătire, corul reunit va sluji în servicii de închinare, duminică.

Orarul pentru acel sfârşit de săptămână este următorul:

Vineri, 10 mai, 2024, orele 19:30-21:30

Sâmbătă, 11 mai, 2024, orele 9:00-18.00

Programul nostru nu ne permite să luăm masa de prânz acasă în ziua de sâmbătă, de aceea o masă caldă de prânz se va servi la biserică. Pentru acoperirea cheltuielilor cu masa, vom organiza o collectă.

Duminică, 12 mai 2024, Servicii în biserici locale, dimineaţa.

 

În cadrul repetiţiilor vom aborda o serie de piese corale, noi pentru majoritatea participanţilor. Pentru a aduce ce avem mai bun Celui care merită tot ce putem mai bine, considerăm necesar ca toţi participanţii să fie prezenţi la toate repetiţiile.

 

Partiturile din care vom cânta sunt publicate de Editura Jubilate. Vom folosi Culegerea de imnuri Jubilate, vol. 2 şi încă trei partituri corale publicate în format „octavo”. Coriştii sau bisericile care nu au deja partiturile detaliate mai jos, le vor putea achiziționa vineri, 10 mai, cu o oră înainte de începerea repetiţiei, în holul Bisericii Emanuel. Partiturile şi preţurile lor sunt următoarele:

  • Culegerea de imnuri Jubilate, vol. 2 (preț special pentru coriști: 13€)
  • Natura cântă (1€); • Înțelepciunea din vecii (1€); • Doar Domnu-i mântuirea mea (1€)

Deci, preţul total pentru partituri este 16€. Recomandăm să aibă fiecare participant partiturile lui.

 

Pentru înscriere, vă rugăm să luaţi legătura cu Fane Chisăliță, la telefon sau whatsapp 3289649513.

 

Îndemnaţi bisericile în care slujiţi să se roage împreună cu noi ca Dumnezeu să lucreze în acest eveniment:

  • să aducă înnoire şi curăţie în slujirea noastră şi în bisericile în care slujim, să întărească lucrarea de închinare în biserici, să fie glorificat prin părtăşia noastră unii cu alţii;
  • ca serviciile de duminică să-i implice pe toţi cei prezenţi într-o închinare în duh şi adevăr.

 

            În aşteptarea întâlnirii noastre, vă dorim binecuvântări din partea Domnului!