Conferința de închinare Jubilate în Anglia

9-11 septembrie 2022 │ Whitemoor Lakes, Staffordshire, UK

Avem bucuria să vă facem cunoscut un eveniment special organizat de noi, Fundația Jubilate, pentru toți cei care iubesc cântarea și care doresc să învețe despre închinarea plăcută înaintea Domnului. Este prima dată când organizăm un astfel de eveniment în Marea Britanie, special pentru bisericile românești din diaspora.

 

Evenimentul este numit “Strigați de bucurie către Domnul” (Jubilate Deo, Psalmul 100:1 în latină). Va avea loc la complexul Whitemoor Lakes, Staffordshire, UK (30 de minute de Birmingham), în 9 – 11 septembrie 2022, de vineri dimineața de la 10:00 până duminică la 14:00 dupa masa de prânz, când vom încheia cu un timp de închinare împreună.  Prețul întreg pentru acest eveniment este £106 de persoană și va include materialele pentru acest eveniment, cazarea pentru două nopți și toate mesele începând cu prânzul de vineri și încheind cu prânzul de duminică.

 

În cele două zile ne vom închina împreună, vom învăța cântări pentru zidirea bisericii și vom avea trei sesiuni de învățătură biblică despre închinare:

  1. Închinarea personală – un mod de viață;
  2. Închinarea în biserică și slujirea noastră;
  3. Rolul muzicii în închinare.

În cei 20 de ani de slujire am văzut nevoia arzătoare a fiecărei biserici de a aprofunda aceste subiecte.

Sesiunile în plen vor fi conduse de Dr. Richard Mauney, membru al echipei Jubilate, autor al cărții Ofrandă necurmată: Închinarea din perspectivă biblică, istorică și practică, publicată recent la Editura Jubilate. Richard slujește în România din anul 1996. Începând din anul 1979, el s-a implicat activ în slujire în lucrarea bisericilor locale şi ca profesor – 2 ani în Filipine şi în proiecte derulate în 16 ţări de pe 5 continente. El are doctorat în Muzică Bisericească şi în Închinare, iar de-a lungul anilor a slujit alături de teologi cunoscuți precum profesorii Radu Gheorghiță, Emil Bartoș și pastorul Beniamin Fărăgău.

În afară de aceste activități în plen, oferim ocazia fiecărui participant să aleagă unul dintre următoarele ateliere:

  • Canto
  • Acompaniament (pian)
  • Lucrarea cu copiii
  • Dirijat

Aceste ateliere vor avea loc în același timp, în două sesiuni de câte o oră și jumătate fiecare, împreună cu cei înscriși la subiectul respectiv.

Înscrierea este deschisă și se va încheia pe data de 18 August 2022.

Editura Jubilate vă oferă și posibilitatea să achiziționați resurse pentru biserica dumneavoastră și pentru familiile din biserică, precum: Culegerile de cântări Jubilate vol. 1 și 2, cartea Ofrandă necurmată, manualul Teoria muzicii fără durere, resurse pentru lucrarea cu copiii, partituri pentru cor și CD-uri.

Vă rugăm să îndemnați bisericile în care slujiți să se roage împreună cu noi ca Domnul să lucreze în acest eveniment:

  • să aducă înnoire şi curăție în slujirea noastră și în bisericile în care slujim;
  • să întărească lucrarea de închinare în biserici;
  • să fie glorificat prin părtășia noastră unii cu alții.