Leviți Juniori 2022

iulie 2022 | Misiunea „Pacea” Șelimbăr, Sibiu

Vă așteptăm cu drag la a doua ediţie a proiectului Leviţii Juniori în 4-10 iulie 2022 la Misiunea Pacea Șelimbăr. Prima ediţie a fost una dintre cele mai mari binecuvântări ale anului 2019.

Leviții Juniori este un curs de cor şi orchestră pentru tineri care studiază muzica sau au studiat-o – fie într-un cadru educaţional formativ, fie în particular. Acest proiect al Fundaţiei Jubilate îi vizează pe adolescenții care vor să cânte laudele Domnului într-o atmosferă prietenoasă, ziditoare și necompetitivă împreună cu tineri din toată țara.

Dacă ai între 14 şi 19 ani şi dorești să participi la acest proiect, notează în agenda ta datele cursului. La momentul potrivit, vom pune fișa de înscriere pentru cor şi orchestră pe site-ul nostru şi te vom anunța când va fi disponibilă pentru completare. De asemenea, vom anunța numărul de locuri pentru cor și pentru fiecare instrument.

Costul cursului Leviți Juniori este de 750 lei (660 lei masa și cazarea + 90 lei contribuția de participare). Dorim să acordăm şi în acest an burse care să acopere cheltuielile de masă și cazare.

Strângeți cel puțin 25 de Formulare 230 prin care redirecționați 3,5% din impozitul pe venit către Fundația Jubilate și veți beneficia de masă și cazare gratuită.  Acordăm și posibilitatea de a câștiga o bursă parțială care acoperă jumătate din costul pentru masă și cazare dacă strângeți minim 13 formulare. Cei care câștigă o bursă integrală vor plăti doar contribuția de participare, iar cei cu bursă parțială vor plăti 400 lei. Găsiți formularul aici.

Contribuţia de participare acoperă doar 17% din costul cursului. Dacă tu, familia ta sau cei din preajma voastră aveți dorinţa şi posibilitatea de a ajuta la acoperirea acestor cheltuieli, oricât de mic sau mare ar fi ajutorul, suntem convinşi că Domnul va binecuvânta dărnicia aceasta, iar noi vom fi foarte mulţumitori.

Aici puteți citi informații despre prima ediție a proiectului Leviți Juniori 2019.