Leviți Juniori 2019:

Descrierea atelierelor opționale

Not quite Balshoi

Îţi place să joci teatru? În atelierul acesta, Ruben Mureşan te va ajuta să descoperi cum să foloseşti talentul acela pentru a pătrunde mai bine, şi pentru a comunica altora, adevăruri din viaţă şi perspectiva cerului.

Lumea minunată a cărţilor

Ţi se întâmplă vreodată să nu poţi lăsa jos o carte bună? Fie că da, fie ca nu (încă!), în acest atelier Sabina Tinco îşi propune să-ţi dezvăluie ceva din valorile fascinante şi trainice care se ascund în cărţile bune.

T(h)eo/armo in-forma(l) de Dor-it

Crezi că se pot aborda domeniile teoretice muzicale cu plăcere? Vino şi vezi! Dor Niculescu îţi oferă un atelier care integrează teoria, armonia şi formele muzicale într-o abordare mai mult experienţială decât teoretică.

Acompaniament pe pâine (pentru pianişti)

Vino să înveți, alături de masterchef Andrei Marta, ce rețete de succes poți folosi pentru acompaniamentul la pian în biserică, atât improvizații „culinare” după ureche cât și preparate după „cartea de bucate”.

Devorarea partiturilor (pentru instrumentişti)

Îţi place instrumentul, dar te chinui să descifrezi partituri noi? Ken Tucker te va ajuta în acest atelier cu strategii ţintite pentru a citi mai bine la prima vista.

Ansambluri vocale mici (coriști) / Muzică de șpais (instrumentiști)

Îţi place mai mult să cânţi împreună cu alţii decât să cânţi singur? Atunci, unul din ultimele două ateliere este pentru tine. La Ansambluri vocale mici (corişti) şi la Muzică de şpais (instrumentişti), profesorii te vor ajuta să te armonizezi mai bine cu alţi cântăreţi, respectiv instrumentişti, să-ţi găseşti locul şi să-ţi împlineşti frumos rolul.